zondag 29 augustus 2010

Bloempjes!!!

Wat een vrolijkheid al die bloempjes bij elkaar. Dit kleurrijke setje gaat naar Schotland (net zoals de kikkermuts en -sjaal) naar Mieke, een lieve vriendin van mij.
Mieke maakt ontzettend leuke, lieve kinderschilderijtjes en heeft nu ook een eigen site: VaVoom!!! Art for kids. Klik hier voor haar site, zo leuk (echt even kijken, hoor!!!).
Naast schilderen heeft ze nu ook een heel leuk schilderijtje van allerlei kleine spulletjes bij elkaar gemaakt... En voor die projectjes gaat ze nu ook mijn bloempjes gebruiken. Erg leuk, ben heel benieuwd hoe het gaat worden...

vrijdag 27 augustus 2010

Konijnenmeisje

Weer een opdrachtje klaar. Een konijnenmeisje dit keer... Met krullige oortjes en een wollig jurkje dat ook als een warm jasje gedragen kan worden.

zondag 22 augustus 2010

Telefoontasje anders

Afgelopen vrijdag was mijn oma jarig. Ze had een mobieltje van mijn opa gehad en wilde nu graag een telefoontasje van mij voor haar verjaardag, Een leuke manier om eens wat nieuws uit te proberen, waarmee ik al een tijdje in mijn hoofd liep... een telefoontasje met 2 kleurtjes, een opvallende knoop en een bloempje.
En oma was er blij mee!

maandag 16 augustus 2010

Kwaaaaaak!!!

De kikkeroutfit is klaar!!! De muts heb ik al een tijdje geleden laten zien hier, ik zou wantjes erbij maken, maar dat werd niet zoals ik het in mijn hoofd had. Na meerdere keren opnieuw te zijn begonnen met de wantjes besefte ik me dat dat niet ging lukken. Na overleg met de opdrachtgeefster heb ik er een sjaal bij gemaakt, met kikkerpootjes... Deze week gaat ie op de post naar Schotland.
ps. excuus voor de mensen die mijn blog op hyves lezen, het komt steeds een beetje rommelig over. Voor een goede weergave van mijn blog, kijk op: http://oekimoekie.blogspot.com/

maandag 9 augustus 2010

Minitasje met mini-aapje en nog een creatie van schoonzus

Afgelopen week kreeg ik van een collega een leuk tussendoor-opdrachtje. Een poppentasje met daarin een klein beestje. En zo ontstond het mini-aapje in zijn eigen tasje:
En gister kwam schoonzus nog even langs om haar nieuwste creatie te laten zien. Ik vond hem zo leuk dat ik hem jullie niet wil onthouden:

maandag 2 augustus 2010

Bijmij

Weer een nieuw lid van de Oekimoekiefamilie:
Bijmij:
Gehaakt tijdens een paar relaxte dagen op de camping. Ik vind dit heerlijk om te doen.... grotere beestjes maken!!! Als hij/zij af is is het echt zo'n lekker knuffelig formaatje.
Deze dame ga ik verkopen op http://www.tuttespul.nl/ en http://www.handmadeshop.nl/.